• 1

MEModeling is het bouwkundig advies- en 3D-tekenbureau van ingenieur Marcel Erends. ME, dus.

MEModeling modelleert parametrische 3D-modellen voor nieuwbouw en verbouw en geeft bouwkundig advies; in alle fasen van het bouwproces. Deze diensten levert MEModeling sinds 2000 aan architecten, particulieren, aannemers, projectontwikkelaars en andere bouwgerelateerde bedrijven.

Revit Architecture

Sinds de introductie van Revit specialiseert MEModeling zich in complexe 3D-modellen. 3D-modellen zijn niet meer weg te denken uit de bouwwereld. Niet zonder reden: een 3D-model geeft accuraat inzicht in wat er gebouwd of verbouwd gaat worden. De modellen kunnen tot in detail worden uitgewerkt en ook 2D-tekeningen zoals plattegronden, gevels en doorsneden genereren. MEModeling begeleidt en ondersteunt organisaties bij de implementatie van Revit.

Modelleren voor BIM

Alle parametrische 3D-modellen van MEModeling zijn geschikt voor het Bouw Informatie Model (BIM). De bouw wordt geoptimaliseerd door de sterke samenwerking met constructeur en installateur via een centraal gecoördineerd model of via Linked Files.

MEModeling werkt samen

Vraagt een groter project om een grotere aanpak? MEModeling bundelt zijn krachten met twee experts op het gebied van BIM en 3D-modelleren.

MEModeling werkt samen met:
  • SpinOff BIM-consultancy
  • Spacelines – bouwkundig teken- en BIM-modelleerbureau
De experts van MEModeling inschakelen? Contact