• 1

3D is niet meer weg te denken uit de bouwwereld en Revit is daarvoor een zeer geschikte tool. MEModeling helpt bouwgerelateerde bedrijven om het volle potentieel van Revit te benutten. Bouwbedrijven, aannemers en architectenbureaus zetten de Revit-expertise van MEModeling in voor:

  • ondersteuning en begeleiding bij implementatie op de werkvloer
  • inrichten van Revit-templates
  • bouwen van Revit-families
  • IFC (import en export)

Begeleiding Revit op de werkvloer

Steeds meer bedrijven stappen over van 2D-tekeningen naar 3D-Bouw Informatie Modellen (BIM). Dankzij de 3D-modellen zijn kostenramingen sneller te genereren en bouw- en constructiefouten beter te voorkomen. Voor bedrijven die willen ‘BIMmen’ is een goede basis in Revit zeer belangrijk. MEModeling begeleidt de implementatie van Revit op de werkvloer. Dat kan vanaf verschillende instappunten, voor verschillende niveaus.

Inrichten Revit-templates

Van de basis naar een eigen niveau: MEModeling richt Revit-templates in naar de bureaustandaard van een organisatie. De template wordt gedetailleerd opgebouwd naar de eisen van de opdrachtgever.

Bouwen Revit-families

Met Revit-families op maat blijft de bureaustandaard gestructureerd en betrouwbaar. MEModeling bouwt consistente families met alle belangrijke basisparameters.

Revit-expertise nodig? Contact